Bisnes Kad Online Lelaki Kacak

Advertorial
 

Jom Tempah Bisnes Kad Online Pada harga Murah? Sudah sebulan lebih aku membuka tempahan bisnes kad melalui Online di blog ini. Bermacam-macam dugaan dan cerita di sebalik tempahan Bisnes kad secara online ini.

Aku memang tahu mahu memulakan bisnes perkhidmatan seperti cetakan printing ini memang memerlukan strategi dan pamasaran yang terancang. Disebabkan itu akan memulakan secara kecil-kecil di blog ini.

Lihat dulu harga promosi ini terlebih dahulu, bandingkan harga ini dan harga di pasaran. Berbaloi tak?

Bisnes Kad Murah | Bisnes kad online | Kad Nama Blogger | Business Card Cheapest in Malaysia | Harga Bisnes Kad | Business Card prize

Pada bulan Mei 2012 yang lepas, tempahan yang aku dapat juga cukup memuaskan bagi permulaan seperti ini. Tetapi sudah pasti ramai yang mahu melihat hasil yang lebih memuaskan pada harga yang murah. Betul tak?

Bisnes Kad Online Lelaki Kacak

Lelaki Kacak tempah bisnes Kad Online

Tempah Bisnes kad pada harga murah secara online

RM25 untuk art paper with matt lamination

Ini adalah contoh bisnes kad yang ditempah, memang aku tempah khas untuk blog ini dengan template SEO GOOGLE keyword Lelaki Kacak. Sekadar mahu mencuba dahulu sebelum bagi ‘test drive’ pada sesiapa yang berminat terutamanya dalam kalangan blogger.

Lihat juga contoh blogger yang buat review SHAHARIL.com Sudah Ada Name Card dengan menempah 200 keping Art Card wih Matt Lamination.

Promosi Terbaru

Bisnes kad online promosi jun | Art Paper Murah | Kad Nama Blogger

Setelah di analisis daripada bulan Mei 2012, aku telah short listkan tiga jenis yang menjadi kegilaan orang ramai terutamanya blogger iaitu UV Varnish (260gsm) Rm40, Art Card (260gsm) with Matt Lamination RM30, dan Art Card (260gsm) RM30.

Manakala promosi terbaru pada bulan Jun 2012 adalah FREE POSTAGE seluruh Malaysia. Tak kisah lah anda duduk di bahagian mana, aku akan cuba hantar melalui pos.

Bagi mereka terutamanya blogger yang tidak mempunyai bisnes kad lagi, aku sarankan korang grab satu sebelum terlambat. Boleh lihat entri Blogger dan Bisnes Kad untuk melihat kenapa perlu ada Bisnes Kad bagi blogger.

UV Varnish Kad Matt Lamination RM40 | Bisned Kad Online Murah | Varnish UV

Senarai Harga Penuh

Untuk melihat senarai penuh harga, terus ke Link Pautan TEMPAHAN BISNES KAD. Aku tak jamin harga rendah untuk masa akan depan, sebab harga akan naik pada bila-bila masa bergantung pada keadaan.

Jadi aku sarankan anda grab satu sebelum terlambat!

>> TEMPAH BISNES KAD, HARGA BIASA RM40, HARGA KAMI RM25 <<

[ads] Teknik terkini BOOST POST FB Ads ? Baca di sini Teknik Rahsia dapat klik RM0.01 FB Ads (klik)

[ads] NAK PANDUAN FB ADS PERCUMA TAK? DOWNLOAD PERCUMA DI SINI (klik)

show <== click Here

18 comments… add one

Leave a Comment

CommentLuv badge

Tick jika mahu update PERCUMA


Tip Rahsia Bina Website daripada saya!

Sebentar! Mahu tak saya kongsikan tips rahsia bina website dalam bentuk ebook?

Sila masukkan nama dan emel aktif anda di bawah untuk saya hantarkan tips rahsia ini kepada anda..

Maklumat anda 100% selamat.

Tip Rahsia Bina Website daripada saya!

Sebentar! Mahu tak saya kongsikan tips rahsia bina website dalam bentuk ebook?

Sila masukkan nama dan emel aktif anda di bawah untuk saya hantarkan tips rahsia ini kepada anda..

Maklumat anda 100% selamat.