Download Folio Geografi, Sejarah, dan Pendidikan Islam Tingkatan 2

Pendidikan
folio sejarah dan geografi
 
folio sejarah dan geografi

Contoh Folio

Download Folio Geografi, Sejarah, dan Pendidikan Islam Tingkatan 2

Wahai adik-adik tingkatan 2..

Sudah pasti ramai yang perlukan contoh dan rujukan bagi Folio Geografi, Sejarah dan Pendidikan Islam Tingkatan 2 (Form 2) untuk memudahkan kerja anda. Aku tau korang suka copy paste cam mat Tampal tu kan?

Oleh itu, aku nak bagi free download / percuma muat turun untuk koleksi Folio Tingkatan 2 yang telah aku buat sendiri pada tahun 2006. Korang dibenarkan untuk mengubah segala isi-isi mengikut keperluan semasa sekolah di tingkatan 2.

Ayat-ayat aku dalam folio form 2 ni memang superb n awesome la, siap dapat markah penuh dan pujian dari cikgu-cikgu sekolah aku. So, korang takkan menyesal bila muat turun percuma di sini.

Apa yang korang dapat dari koleksi Folio Tingkatan 2 (Form 2) ini adalah :

1. Contoh Folio Kajian Geografi Tempatan Form 2 / Ting 2
2. Contoh Folio Kajian Sejaran Form 2 / Ting 2
3. Contoh Folio Kajian Pendidikan Islam (PI) Form 2 / Ting 2

Font yang digunakan utk muka depan : MicrogrammaDMedExt

Insya Allah, dalam tu dah terselit semua isi kandungan, rujukan, rumusan, data-data seperti bangunan bersejarah, migrasi penduduk, komposisi penduduk dan dll (Aku pun dah tak ingat).

Nota kaki : Sebenarnya ini adalah rentetan dari post aku sebelum ni di blog lama, disebabkan hits sebanyak 1.5K sebelum ni membuatkan aku perlu memperbaharui post ini supaya tidak mengecewakan ramai pihak. Maaf andai kata anda bukan pelajar tingkatan 2 mahupun sekolah menengah lagi.

Sehingga kini, hampir semua adik-adik di Sekolah aku guna contoh dan rujukan folio form 2 ini pada tahun 2011.

Download Folio Geografi, Sejarah, dan Pendidikan Islam Tingkatan 2

Sesiapa yang berminat (pelajar Tingkatan 2), boleh lah Muat turun free download dengan klik button di bawah.

Muat turun sekarang!

[ads] Teknik terkini BOOST POST FB Ads ? Baca di sini Teknik Rahsia dapat klik RM0.01 FB Ads (klik)

[ads] NAK PANDUAN FB ADS PERCUMA TAK? DOWNLOAD PERCUMA DI SINI (klik)

show <== click Here

45 comments… add one

  • Abg muaz mmg bagus share info2 cmnih.hehe.Folio tu spe punya?msih simpan ke muaz.
    BudakSerius entri terbaru..Trend Gigi Menyala Warna Warni Pakai Lampu LED Di JepunMy Profile

  • Izza

    laa ingatkan folio form 3.. rupanya form 2.. sedihnyer~

    • oh, folio form 3 dulu buat jugak cuma tak simpan softcopy la. nanti aku cek balik, kalo ade tengok la camne ye.

  • ceh!aq igtkn folio f3..aq dah smangat dah ni.

    • baca betul2 ye.. yg folio form 3 tu nanti la, buat masa ni ade folio form 2 je.

  • bla contoh folio fom 3 2012 nk da

  • wanniey

    contoh kerja kursus form 3 sejarah tak ada ke?

    • dalam proses, kalo free mungkin boleh cari.. hrp bersabar la ye

  • sanmpfe

    nak folio ting 3 2012………..

  • sanmpfe

    plizzzzzzzzz…….. put folio form 3 2012

  • achiek

    mcamana nak download ni ?? sy tak pndai lah .. tolong la ,pleaseee

  • anonymous

    you dont have the form 3 folio

  • nie form 2 pnyer.. mne form 3???

  • emmm. folio utk form3 tu (sejarah) agak2 bile bleh siap ek. kalo bleh nk cpt sikit. :)
    Ainaa Riff entri terbaru..bahahhaMy Profile

  • adib nasrullah

    mne folio form 3 2012.ye ye je aq download rupanya folio form 2…

  • Folio form 3 geografi bile nk siap

  • A-cid

    nk folio sjrh ting.3 cpt skit…..

  • azli

    bila folio form 3 2012 asik form 2 jah ni sekarang dah masuk bulan mac bulan mei nak di hatar dah

  • fakhrul khairur

    xde ke kerja kursus geografi ting 3 skang?aduh,tlg la

  • tan wei jian

    saya tidak tahu menbuat folio

  • tan wei jian

    download folio memerlukan duit

  • aaa

    i hate kerja kursus……

  • CHANG

    ADA CONTOH GEOGRAPHIC , SEJARAH TINGKATAN 1 !!!!!!KA? jika ada balas saya ke email saya

  • Gokz

    Hey, sori nak tanya. Ada tak kerja kursus Geografi dan Sejarah Tingkatan 3. Tolong cepat ye. Plzzz n thxxx.

  • NUR ATHIRAH

    yes3! finally,, dpt dah contoh folio.. thanks a lot abg muaz :D

  • Shahirah

    thx alot :)

  • Haziq

    bro, kau bagi aku link untuk sejarh boleh tak ? tolong cepat sikit. sku tengah rushing ni. last minute . lol :D

  • J

    Assalamualaikum to muaz…boleh send kt email sy cth2 folio muaz…sy xdpt nk download…terima kasih atas jasa baik

Leave a Comment

CommentLuv badge

Tick jika mahu update PERCUMA


Tip Rahsia Bina Website daripada saya!

Sebentar! Mahu tak saya kongsikan tips rahsia bina website dalam bentuk ebook?

Sila masukkan nama dan emel aktif anda di bawah untuk saya hantarkan tips rahsia ini kepada anda..

Maklumat anda 100% selamat.

Tip Rahsia Bina Website daripada saya!

Sebentar! Mahu tak saya kongsikan tips rahsia bina website dalam bentuk ebook?

Sila masukkan nama dan emel aktif anda di bawah untuk saya hantarkan tips rahsia ini kepada anda..

Maklumat anda 100% selamat.