Download Folio Geografi, Sejarah, dan Pendidikan Islam Tingkatan 2

folio sejarah dan geografi
Contoh Folio

Download Folio Geografi, Sejarah, dan Pendidikan Islam Tingkatan 2

Wahai adik-adik tingkatan 2..

Sudah pasti ramai yang perlukan contoh dan rujukan bagi Folio Geografi, Sejarah dan Pendidikan Islam Tingkatan 2 (Form 2) untuk memudahkan kerja anda. Aku tau korang suka copy paste cam mat Tampal tu kan?

Peluang Buat Duit dari Blogging Perkongsian Info Pendidikan 101 Kategori Review Produk Digital Fizikal 101

Oleh itu, aku nak bagi free download / percuma muat turun untuk koleksi Folio Tingkatan 2 yang telah aku buat sendiri pada tahun 2006. Korang dibenarkan untuk mengubah segala isi-isi mengikut keperluan semasa sekolah di tingkatan 2.

Ayat-ayat aku dalam folio form 2 ni memang superb n awesome la, siap dapat markah penuh dan pujian dari cikgu-cikgu sekolah aku. So, korang takkan menyesal bila muat turun percuma di sini.

Apa yang korang dapat dari koleksi Folio Tingkatan 2 (Form 2) ini adalah :

1. Contoh Folio Kajian Geografi Tempatan Form 2 / Ting 2
2. Contoh Folio Kajian Sejaran Form 2 / Ting 2
3. Contoh Folio Kajian Pendidikan Islam (PI) Form 2 / Ting 2

Font yang digunakan utk muka depan : MicrogrammaDMedExt

Insya Allah, dalam tu dah terselit semua isi kandungan, rujukan, rumusan, data-data seperti bangunan bersejarah, migrasi penduduk, komposisi penduduk dan dll (Aku pun dah tak ingat).

Nota kaki : Sebenarnya ini adalah rentetan dari post aku sebelum ni di blog lama, disebabkan hits sebanyak 1.5K sebelum ni membuatkan aku perlu memperbaharui post ini supaya tidak mengecewakan ramai pihak. Maaf andai kata anda bukan pelajar tingkatan 2 mahupun sekolah menengah lagi.

Sehingga kini, hampir semua adik-adik di Sekolah aku guna contoh dan rujukan folio form 2 ini pada tahun 2011.

Download Folio Geografi, Sejarah, dan Pendidikan Islam Tingkatan 2

Sesiapa yang berminat (pelajar Tingkatan 2), boleh lah Muat turun free download dengan klik button di bawah.

Muat turun sekarang!

Mencari Hotel Murah?

Save on your hotel - hotelscombined.com

Comments

  1. Gokz says

    Hey, sori nak tanya. Ada tak kerja kursus Geografi dan Sejarah Tingkatan 3. Tolong cepat ye. Plzzz n thxxx.

  2. Haziq says

    bro, kau bagi aku link untuk sejarh boleh tak ? tolong cepat sikit. sku tengah rushing ni. last minute . lol :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Tick jika mahu update PERCUMA