Koleksi Nasyid Naik Semangat

Umum
Ar Ruhul Jadid
 

ruhul jadid 300x168 Koleksi Nasyid Naik Semangat

Setelah 2 jam aku mencari lagu nasyid ini, akhirnya siap Koleksi Nasyid Naik Semangat untuk sesiapa yang tersesat nak cari kat sini. Muat turun percuma dan free download untuk sesiapa yang inginkan nasyid ini..dan jika ada waktu, diminta untuk share dan like di FB, twitter, dan G+.

Isi kandungan Koleksi Nasyid Naik Semangat

1. Allah Cinta Mujahid – Ar Ruhul Jadid
2. Bingkai Kehidupan
3. Cita Pemuda
4. Derap Perjuangan – Ar Ruhul Jadid
5. Islami ya Quds – Shoutol Harokah
6. Izis-Hai Mujahid Muda – Izzatul Islam
7. Merah Saga – Shoutul Harokah
8. minna alfu salam
9. Palestina Tercinta – Shoutul Harokah
10. Ya Quds Ina Qamdon

Semua nasyid di atas ini sesuai digunakan untuk sebarang bentuk program rancak, program motivasi, program islami, program dakwah dan juga jika ada yang nak kejut kawan subuh. Mengapa perlu anda cari di youtube atau google jika dah ada kat sini .. mungkin tak lengkap selengkapnya mengikut cita rasa korang tetapi sekurang-sekurang memberi sedikit manfaat kepada lain.

Pada asalnya nak letak lagi beberapa nasyid semangat ni seperti Islam Huwal Hal dan Ruhul Jadid, tetapi disebabkan tidak menjumpai dalam harddisk atau pun google .. maka yang ni je mampu aku kasi. Kalo ada sebarang permintaan lagi, boleh minta di ruangan komen di bawah, aku aku usahakan ye!!

“Maju nasyid untuk ummah!”

[Koleksi Nasyid Naik Semangat - 44.9MB]

link : http://db.tt/luVytZhU

NAK PANDUAN FB ADS PERCUMA TAK? DOWNLOAD PERCUMA DI SINI (klik) show <== click Here

14 comments… add one

Leave a Comment

CommentLuv badge

Tick jika bukan spammer...