Hotlink Bagus – Pelan PraBayar Baru Maxis

Plan Maxis Hotlink Bagus

Hotlink Bagus 5 Pass – Pelan Pra-Bayar Baru Maxis | Maxis baru je memperkenalkan plan pra bayar baru yang diberi nama Hotlink Bagus Starter Pack dengan harga hanya RM5.

Walaupun aku ni pengguna Celcom sejak 4 tahun lepas, tetapi bukan bermakna aku tak tahu mengenai Pelan Maxis Bagus ini.. Aku sentiasa perhatikan pesaing Celcom iaitu DiGi dan Maxis serta yang makin mendapat perhatian iaitu UMobile.

Rasa-rasanya semua hebat belaka dan memberikan kelebihan yang berlainan kepada pengguna mereka. Kali ini aku nak share pasal HOTLINK BAGUS – PELAN PRABAYAR BARU MAXIS. Memang agak terkejut bila tengok apa yang bakal korang nikmati bila beralih ke Hotlink Bagus Starter Pack ni. Jom layan atau klik SINI :

  • Panggilan pada harga serendah 12 sen seminit
  • 1 sen SMS
  • Penggunaan mobile internet data hanya RM2 untuk 100MB sehari
  • Penggunaan mobile internet data hanya RM3 untuk 5MB seminggu
  • Penjimatan untuk panggilan ke luar negara dengan SMS 15 sen
  • Starter Pack harga RM5
  • RM1 untuk upgrade Hotlink BAGUS plan hanya dail *108*21#

Kalo penguna tegar Blackberry pun, rasa nya boleh fikir dulu kot dan tengok plan prepaid Hotlink Bagus 5 Pass ini dulu. Kot-kot murah so boleh gunakan pakej SIM Hotlink Bagus dan berubah ke Android untuk nikmati App pelbagai yang superb.

Apa-apa pun, memang bergantung pada diri sendiri untuk pilih yang mana terbaik sebab masing-masing ada pros dan cons nya untuk Pelan Prabayar Baru ini.

Kalo dah berminat untuk  dapatkan Hotlink BAGUS 5 pass ini, aku rasa baik korang cek dulu kat sini untuk maklumat lanjut tengak Sim kad hotlink Bagus ini.

Klik MAKLUMAT HOTLINK BAGUS 5 PASS untuk dapatkan keterangan lanjut!!

 

Dapatkan update TERAWAL !

Sertai dan dapatkan artikel terkini terus masuk ke inbox anda

Comments

  1. adi says

    Tak bagus. Hotlink Bagus 5 Pass tu cuma valid untuk 3 hari saja.

    Kadar biasa (normal) Hotlink Bagus ialah:
    Hotlink ke Hotlink/Maxis
    20sen/min dan 5sen/sms
    Hotlink ke No2 Lain
    30sen/min dan 10sen/sms
    *30-saat blok panggilan

    Murah lagi XPax
    28sen/10min dan 1sen/sms (XPax ke Celcom)
    28sen/5min dan 5sen/sms (XPax ke No2 lain).

  2. Hafeyzan says

    mcm best je plan BAGUS from Hotlink nie…dgr citer from my friends,dia punya servis TERBAEKKK..kalau guna BIS tu kira laju lah…
    Nampaknya..kena bertukar lah ke Hotlink, wlaupun dh lama pkai Sialcom nie…hahaa..lembab giles..anyway sebenarnya..tepuk dada,tanya selera….kan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Tick jika mahu update PERCUMA