Hotlink Bagus – Pelan PraBayar Baru Maxis

Advertorial, Produk & Barang
Plan Maxis Hotlink Bagus

Plan Maxis Hotlink Bagus

Hotlink Bagus 5 Pass – Pelan Pra-Bayar Baru Maxis | Maxis baru je memperkenalkan plan pra bayar baru yang diberi nama Hotlink Bagus Starter Pack dengan harga hanya RM5.

Walaupun aku ni pengguna Celcom sejak 4 tahun lepas, tetapi bukan bermakna aku tak tahu mengenai Pelan Maxis Bagus ini.. Aku sentiasa perhatikan pesaing Celcom iaitu DiGi dan Maxis serta yang makin mendapat perhatian iaitu UMobile.

Rasa-rasanya semua hebat belaka dan memberikan kelebihan yang berlainan kepada pengguna mereka. Kali ini aku nak share pasal HOTLINK BAGUS – PELAN PRABAYAR BARU MAXIS. Memang agak terkejut bila tengok apa yang bakal korang nikmati bila beralih ke Hotlink Bagus Starter Pack ni. Jom layan atau klik SINI :

  • Panggilan pada harga serendah 12 sen seminit
  • 1 sen SMS
  • Penggunaan mobile internet data hanya RM2 untuk 100MB sehari
  • Penggunaan mobile internet data hanya RM3 untuk 5MB seminggu
  • Penjimatan untuk panggilan ke luar negara dengan SMS 15 sen
  • Starter Pack harga RM5
  • RM1 untuk upgrade Hotlink BAGUS plan hanya dail *108*21#

Kalo penguna tegar Blackberry pun, rasa nya boleh fikir dulu kot dan tengok plan prepaid Hotlink Bagus 5 Pass ini dulu. Kot-kot murah so boleh gunakan pakej SIM Hotlink Bagus dan berubah ke Android untuk nikmati App pelbagai yang superb.

Apa-apa pun, memang bergantung pada diri sendiri untuk pilih yang mana terbaik sebab masing-masing ada pros dan cons nya untuk Pelan Prabayar Baru ini.

Kalo dah berminat untuk  dapatkan Hotlink BAGUS 5 pass ini, aku rasa baik korang cek dulu kat sini untuk maklumat lanjut tengak Sim kad hotlink Bagus ini.

Klik MAKLUMAT HOTLINK BAGUS 5 PASS untuk dapatkan keterangan lanjut!!

 

[ads] Teknik terkini BOOST POST FB Ads ? Baca di sini Teknik Rahsia dapat klik RM0.01 FB Ads (klik)

[ads] NAK PANDUAN FB ADS PERCUMA TAK? DOWNLOAD PERCUMA DI SINI (klik)

show <== click Here

14 comments… add one

  • RM 2 untuk 100mb tu kire ok jugak..cumenye agak susah nak dapat line HSDPA untuk maxis ni..terhad di kawasan bandar aje.
    segalabenda entri terbaru..Senangnya jadi budak..My Profile

  • fulamak..leh upgrade nih…
    jimat lah sikit..
    Din entri terbaru..Alamak! Aku Ditipu oleh Syarikat AppleMy Profile

    • tu la pasl..tp saya masih guna celcom tp ni leh jadi nombor kedua la kot

  • budakserius

    Macam bagus-bagus ja pelan nih.hehe
    budakserius entri terbaru..Anak Kura-Kura Dua KepalaMy Profile

  • boleh tahan gak la charge dia tu..
    bardboo entri terbaru..Anugerah Untuk KamiMy Profile

  • adi

    Tak bagus. Hotlink Bagus 5 Pass tu cuma valid untuk 3 hari saja.

    Kadar biasa (normal) Hotlink Bagus ialah:
    Hotlink ke Hotlink/Maxis
    20sen/min dan 5sen/sms
    Hotlink ke No2 Lain
    30sen/min dan 10sen/sms
    *30-saat blok panggilan

    Murah lagi XPax
    28sen/10min dan 1sen/sms (XPax ke Celcom)
    28sen/5min dan 5sen/sms (XPax ke No2 lain).

    • oh yeke, tercari2 gak pasal valid date tu. Thanks for the info ye.. ermm, aku pun still guna celcom gak. Kalo maxis pun, just guna youths tu.

  • Chenta

    Hotlink bagus? Cuba tgk gambar ni.

    http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2454/13280278078542654431331867024l8jmW1KUpvtuNJ1xMD5C.JPG

    “Telco C” lagi bagus! 10minit weh! LOL!

    • Tq for the info, nanti nak wat post baru.. sebenarnya aku tgk pun. Tak la power mane sbb just for 3 hari n aku still guna celcom.

  • Hafeyzan

    mcm best je plan BAGUS from Hotlink nie…dgr citer from my friends,dia punya servis TERBAEKKK..kalau guna BIS tu kira laju lah…
    Nampaknya..kena bertukar lah ke Hotlink, wlaupun dh lama pkai Sialcom nie…hahaa..lembab giles..anyway sebenarnya..tepuk dada,tanya selera….kan!

    • gud luck. tp ni bagus ni bagus utk 3 hari je.. fikir2 kan la ye.

  • amik postpaid jer..sng x yahh bli topup..hehe
    Jebeng Otai™ entri terbaru..Diet Yang BetulMy Profile

Leave a Comment

CommentLuv badge

Tick jika mahu update PERCUMA


Tip Rahsia Bina Website daripada saya!

Sebentar! Mahu tak saya kongsikan tips rahsia bina website dalam bentuk ebook?

Sila masukkan nama dan emel aktif anda di bawah untuk saya hantarkan tips rahsia ini kepada anda..

Maklumat anda 100% selamat.

Tip Rahsia Bina Website daripada saya!

Sebentar! Mahu tak saya kongsikan tips rahsia bina website dalam bentuk ebook?

Sila masukkan nama dan emel aktif anda di bawah untuk saya hantarkan tips rahsia ini kepada anda..

Maklumat anda 100% selamat.