Keputusan Giveaway Buku PTS Pilihan Anda

Contest & Giveaway

GA Buku PTS 01 300x202 Keputusan Giveaway Buku PTS Pilihan Anda

Sudah lama aku mahu umumkan Keputusan Giveaway Buku PTS Pilihan anda kepada mereka yang berjaya untuk dapatkan 10 buku PTS secara percuma.

Tetapi disebabkan blog ini telah di ‘suspend’ untuk tempoh 2 hari atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan membuatkan pengumuman Keputusan Giveaway Buku PTS Pilihan anda terpaksa ditangguhkan.

Koleksi Hadiah Buku Giveaway Buku PTS Pilihan Anda 560x420 Keputusan Giveaway Buku PTS Pilihan Anda

Setelah aku melihat dan meneliti 50++ peserta yang turut memeriahkan Giveaway kali ini, aku telah short listkan siapa yang bakal aku hadiahkan buku PTS secara percuma. Rasanya ambil masa dalam 2 hari jugak la.

Tahniah aku ucapkan kepada yang berjaya manakala untuk mereka yang tidak berjaya, bukan bermakna usaha anda sia-sia tetapi boleh cuba lagi untuk masa akan datang sebab aku ada rancang untuk adakan Giveaway Buku pada masa akan datang.

List peserta bertuah

1. http://www.cikguhairul.com/giveaway-buku-pts-pilihan-saya/

2. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/05/giveaway-buku-pts-pilihan-saya.html

3. http://wanjunsmile.blogspot.com/2012/05/giveaway-buku-pts-pilihan-anda.html

4. http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/05/giveaway-buku-pts-pilihan-saya.html

5. http://sweetdicember.blogspot.com/2012/05/giveaway-buku-pts-pilihan-saya.html

6. http://cerita-amna.blogspot.com/2012/05/giveaway-buku-pts-pilihan-saya.html

7. http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/05/giveaway-buku-pts-pilihan-saya.html

8. http://joel-leslie.blogspot.com/2012/05/giveaway-buku-pts-pilihan-saya.html

Tugasan ringkas

Bagi 8 blogger yang bertuah ini, ada sedikit tugasan bagi memudahkan urusan aku dan juga melayakkan korang mendapat hadiah yang diidam-idamkan.

1. Sila tinggalkan Nama Penuh, No Tel, Alamat Rumah untuk di pos di ruangan Hubungi Aku.

2. Amat digalakkan untuk memberi sedikit sumbangan (amal jariah) di bank Islam 12113020101732 atas nama Muaz Ahmad Faris.

Terima Bank islam 300x124 Keputusan Giveaway Buku PTS Pilihan Anda

*Tiada paksaan, hanya sekadar sumbangan support bayaran duit pos dan juga buku PTS tersebut.

3. Buat satu post entri khas bertajuk “Saya menang Giveaway Buku PTS pilihan saya” dan letakkan link entri di ruangan komen. Pastikan ada backlink ke entri ini.

4. Masukkan kod ini di sidebar blog masing-masing

 <a title="Lelaki Kacak" href="http://www.muazfaris.com/">Muaz Faris</a>

*Sekadar backlink ringkas.

Terima kasih atas kerjasama yang diberikan. Buku-buku korang aku akan post selepas mendapat maklumat tentang diri korang di Hubungi Aku. Paling lambat 2 hari selepas entri ini dipost, jika tidak, hadiah tersebut akan ditukar kepada orang lain.

Hadiah buku PTS giveaway juga kemungkinan besar akan berlainan dari yang diminta disebabkan berlaku masalah teknikal. Tetapi yang pastinya, anda akan mendapat satu Buku keluaran PTS.

Persoalan

Pasti ramai yang tertanya-tanya, tak rugi ke aku bagi Buku-buku percuma kepada blogger ni. Bukan aku dapat apa-apa pun dari mereka. Persoalan ini yang membuatkan aku terfikir sejenak. Apa yang aku dapat?

Ini pula pandangan aku. Aku yakin dengan pemberian buku ini, biarpun aku rugi dari segi duit dan penah lelah. Tetapi aku tetap yakin, setiap ilmu dalam buku yang diberikan akan dapat dimanfaat oleh 8 pemenang ini. Yang pastinya ilmu itu tetap kekal dan dimanfaat sehingga bertemu Yang Esa.

Hingga kita bertemu lagi dalam Giveaway atau Contest yang baru selepas entri Pengumuman Keputusan Giveaway Buku PTS Pilihan Anda.

NAK PANDUAN FB ADS PERCUMA TAK? DOWNLOAD PERCUMA DI SINI (klik) show <== click Here

30 comments… add one

Leave a Comment

CommentLuv badge
string(1) "1"

Tick jika bukan spammer...