Najwa Latif – Lirik Lagu Kosong

Hiburan Remaja
 

Lirik Lagu KOSONG oleh Najwa Latif | Siapa tidak kenal dengan gadis youtube yang popular dengan lagu Cinta Muka Buku dan Carta Hati ini. Najwa Latif yang baru berumur 16 Tahun ini pula menyanyikan lagu bertajuk KOSONG tetapi lagu KOSONG ini tidak pula keluar secara official di youtube.

Biarpun aku bukannya peminat Najwa Latif ini, tetapi terdetik mahu kongsikan lirik KOSONG lirik lagu KOSONG oleh Najwa Latif ini.

Lagu KOSONG oleh Najwa Latif ini bagi aku lain dari lagu sebelum ini.. kerana akan membuatkan korang rasa KOSONG KOSONG KOSONG… haha. Selamat layan lirik lagu KOSONG di blog ini sambil layan di MP3 atau youtube.

Lirik Lagu KOSONG – Najwa Latif

Kau melihat diriku
Seperti sesuatu
Yang mencabar dirimu
Akal dan mindamu
Kau mendustaiku
Kau bilang mereka tak tahu
Siapa diriku
Sedangkan kau juga begitu

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

Kosong…kosong

Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku

Kosong…kosong

Kini aku bangkit
Membuktikan yang ku tak sakit
Dengan segala perit yang kau berikan
Kini aku pantas berjalan
Bergerak ke hadapan
Dan akan ku buktikan
Siapa diriku yang sebenar

Kosong…kosong

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

Kosong .. kosong

Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku

Kosong…kosong

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

Kosong…kosong

Lirik Lagu KOSONG oleh Najwa Latif ini best tak bagi korang..?? Kena lah layan sekali lagu KOSONG Najwa latif sambil baca lirik KOSONG lagu oleh Najwa Latif ini.

KOSONG KOSONG KOSONG.. moga tak kosong la korang bila layan lirik lagu najwa latif KOSONG ini.

psst : tiada muat turun percuma di sini tau!! NO free download ye!!! sila cari yang halal.

[ads] Teknik terkini BOOST POST FB Ads ? Baca di sini Teknik Rahsia dapat klik RM0.01 FB Ads (klik)

[ads] NAK PANDUAN FB ADS PERCUMA TAK? DOWNLOAD PERCUMA DI SINI (klik)

show <== click Here

15 comments… add one

  • Dengan rupa yang comel, suara yang gemersik dan umur yang masih muda, Najwa Latif mempunyai potensi untuk pergi lebih jauh seperti Yuna…
    noorsyamsul entri terbaru..BAS RAPIDKL TERBAKAR LAGI!My Profile

    • baru umur 16 tahun.. kalo dia usaha kuat sikit, boleh kot.

  • masa AJL yang lepas ari tu lah baru aku tau siapa Najwa latif..sebelum ni suka dengar lagu tapi tak tau sapa yang nyanyi
    segalabenda entri terbaru..Kuruskan badanMy Profile

  • byk anak muda skng berjaya melalui youtube.. :)

  • memang cute najwa latif ni…
    adam narzuan entri terbaru..Angry Birds Pada Tahun 80-anMy Profile

  • AQILAH

    besabar ye najwa latif semoga berjaya ye dlm bidang seni….

  • putrin muzrina

    najwa kenape tak buat lagu yang rancak sikit?barulah best

  • putrin muzrina

    hmmm………………….klu najwa ade boyfriend mesti satu dunia heboh sbb najwa kan popular .btl x?

    • umur najwa baru 16 tahun kan.. gosip murahan la kalo sape mula dulu.

  • putrin muzrina

    najwa x nk ke kenalkan sape boyfriend najwa? mesti boyfriend najwa comel mcm najwa kan?

    • huhu, bdkn 16 tahun kalo dah start main gosip.. mmg cari pasal sikit la.. relax2 dulu.

  • putrin muzrina

    saye dan kwn saye aqilah nakkkkkkkkkkkkkkkk sangat jumpe dengan najwa tapi nk wat cana kami kena fokus utk exam UPSR klu x fokus x blh la dpt 5A kan……..

  • lagu ni best, memberi smangat. suka part Kini aku pantas berjalan bergerak ke hadapan dan akan ku buktikan siapa diriku yang sebenar.. congrats najwa!

Leave a Comment

CommentLuv badge

Tick jika mahu update PERCUMA


Tip Rahsia Bina Website daripada saya!

Sebentar! Mahu tak saya kongsikan tips rahsia bina website dalam bentuk ebook?

Sila masukkan nama dan emel aktif anda di bawah untuk saya hantarkan tips rahsia ini kepada anda..

Maklumat anda 100% selamat.

Tip Rahsia Bina Website daripada saya!

Sebentar! Mahu tak saya kongsikan tips rahsia bina website dalam bentuk ebook?

Sila masukkan nama dan emel aktif anda di bawah untuk saya hantarkan tips rahsia ini kepada anda..

Maklumat anda 100% selamat.