Najwa Latif – Lirik Lagu Kosong

Lirik Lagu KOSONG oleh Najwa Latif | Siapa tidak kenal dengan gadis youtube yang popular dengan lagu Cinta Muka Buku dan Carta Hati ini. Najwa Latif yang baru berumur 16 Tahun ini pula menyanyikan lagu bertajuk KOSONG tetapi lagu KOSONG ini tidak pula keluar secara official di youtube.

Biarpun aku bukannya peminat Najwa Latif ini, tetapi terdetik mahu kongsikan lirik KOSONG lirik lagu KOSONG oleh Najwa Latif ini.

Lagu KOSONG oleh Najwa Latif ini bagi aku lain dari lagu sebelum ini.. kerana akan membuatkan korang rasa KOSONG KOSONG KOSONG… haha. Selamat layan lirik lagu KOSONG di blog ini sambil layan di MP3 atau youtube.

Lirik Lagu KOSONG – Najwa Latif

Kau melihat diriku
Seperti sesuatu
Yang mencabar dirimu
Akal dan mindamu
Kau mendustaiku
Kau bilang mereka tak tahu
Siapa diriku
Sedangkan kau juga begitu

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

Kosong…kosong

Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku

Kosong…kosong

Kini aku bangkit
Membuktikan yang ku tak sakit
Dengan segala perit yang kau berikan
Kini aku pantas berjalan
Bergerak ke hadapan
Dan akan ku buktikan
Siapa diriku yang sebenar

Kosong…kosong

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

Kosong .. kosong

Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku

Kosong…kosong

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

Kosong…kosong

Lirik Lagu KOSONG oleh Najwa Latif ini best tak bagi korang..?? Kena lah layan sekali lagu KOSONG Najwa latif sambil baca lirik KOSONG lagu oleh Najwa Latif ini.

KOSONG KOSONG KOSONG.. moga tak kosong la korang bila layan lirik lagu najwa latif KOSONG ini.

psst : tiada muat turun percuma di sini tau!! NO free download ye!!! sila cari yang halal.

Get Fresh Content Delivered.

Join and get free content delivered automatically each time we publish.

Comments

  1. putrin muzrina says

    hmmm………………….klu najwa ade boyfriend mesti satu dunia heboh sbb najwa kan popular .btl x?

  2. putrin muzrina says

    saye dan kwn saye aqilah nakkkkkkkkkkkkkkkk sangat jumpe dengan najwa tapi nk wat cana kami kena fokus utk exam UPSR klu x fokus x blh la dpt 5A kan……..

  3. says

    lagu ni best, memberi smangat. suka part Kini aku pantas berjalan bergerak ke hadapan dan akan ku buktikan siapa diriku yang sebenar.. congrats najwa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Tick jika mahu update PERCUMA