Sekali Gunting Rambut Harga RM10

harga gunting rambut RM10 | Style gunting rambut murah

Sudah lama juga aku tidak potong rambut sebenarnya, hampir dalam 2 bulan rambut aku dibiarkan panjang sampai susah nak uruskan juga. Semalam aku mengambil keputusan untuk memotong rambut di KL. Cuba teka harga gunting rambut di KL sekarang berapa?

Sekali gunting rambut harga RM10 sekarang. Rasanya ini dah harga standard di sekitar Kuala Lumpur. Kalau dapat murah lagi itu kira rezeki la. Sekarang kalau bab-bab perkhidmatan ini memang orang akan charge harga tinggi sikit. Tak caya cuba test Perkhidmatan Auto Like Status Facebook. Takpun Tingkatkan Followers Twitter.

Jadi, kalau mahu berjimat dari RM10 diberikan kepada pemotong rambut (barber), better gunting sendiri upah kawan, tak pun tunggu dah panjang sampai macam pontianak itu, baru la potong.

Korang dah cuba guna Gmail Filter belum? Benda ni best kalo guna secara profesional. Insya Allah, lepas ini kalau ada masa dan rezeki akan buat satu Giveaway ringkas dan hadiah nya satu buku Panduan Google Adsense dari A-Z. Doakan aku tabah untuk buat.

Oh ya, bulan jun sudah mahu hampir ke penamatnya, siapakah juara top Komentar untuk bulan Jun bagi mengalahkan Top Pengomen bulan Mei. Selamat berkomen, sebab korang la bilangan komen aku menaik.

Harga potong rambut sekarang sudah RM10. Cuba fikirkan kalau 10 tahun akan datang. Benda yang sama, tapi harga dia mesti dah boleh cecah RM30. Fikir-fikirkan lah. Terima kasih kerana luangkan membaca, dan tempat gunting rambut kawasan rumah korang camne pulak?

Dapatkan update TERAWAL !

Sertai dan dapatkan artikel terkini terus masuk ke inbox anda

Comments

  1. says

    Dekat keramat ni gunting rambut RM8 lagi. Kalau RM10 tu siap cukur bulu idung. Berbaloi la RM10 untuk dua bulan.. Nak lagi jimat potong 6 bulan sekali. Ada berani ka?
    Cikgu Hairul recently posted…PerihatinMy Profile

  2. zura saupi says

    Salam, saya ada menyediakan perkhidmatan dandanan rambut, make up dan manicure & pedicure di rumah di kota damansara. Harganya, Children cut RM5. Wash, cut & blow RM 15. Henna/ Colouring RM30-RM88. Perming/ Rebonding RM88-RM128. Treatment RM38. Sesiapa yg berminat bolehlah call Zura 012-208 4048. Atau layari laman myhomesalon.blogspot.com. Terima kasih En. Muaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Tick jika mahu update PERCUMA