Sungai Kristal – Sungai tercantik di Dunia (16 Gambar)

Umum
Sungai Kristal tercantik
 
Sungai Kristal tercantik

Sungai Kristal di Macarena, Colombia

Nama diberi Cano Cristales- Sungai Kristal. Wujud di Selatan rantaian Gunung di Macarena, Colombia dan terus mengalir hingga ke Sungai Guayabero.

Apa yang menariknya..sungai ni lawa dan tercantik kerana mempunyai lima warna unik – Kuning, Biru, Hijau, Hitam dan Merah...

Kalo korang tak percaya dengan Sungai Kristal ini adalah sungai tercantik di dunia. Boleh lihat gambar di bawah.

Lepas tu, mari kita berhibur dengan perkataan “SubhanaALlah” MasyaAllah” dan “Allahuakbar”

Rupanya kita ni kerdil je dan tak lawa seperti sang Pencipta yang mencipta kan Sungai Kristal terlawa dan tercantik di dunia.

SubhanAllah, MasyaAllah, dan Allahuakbar.. - itu matlamat yang jelas bila tengok gambar-gambar ini. Tapi kat Malaysia , apakah Sungai tercantik yang terdapat di Malaysia..? Kalo ada pun sungai kristal di Malaysia, semestinya tidak dapat untuk tandingi Sungai kristal di atas. Betul tak??

Moga anda terhibur dengan gambar-gambar ni. Lepas ni akan ada banyak lagi gambar-gambar menarik. Just LIKE fan page untuk tak bagi terlepas ye!!

NAK PANDUAN FB ADS PERCUMA TAK? DOWNLOAD PERCUMA DI SINI (klik) show <== click Here

27 comments… add one

Leave a Comment

CommentLuv badge

Tick jika mahu update PERCUMA


Tip Rahsia Bina Website daripada saya!

Sebentar! Mahu tak saya kongsikan tips rahsia bina website dalam bentuk ebook?

Sila masukkan nama dan emel aktif anda di bawah untuk saya hantarkan tips rahsia ini kepada anda..

Maklumat anda 100% selamat.

Tip Rahsia Bina Website daripada saya!

Sebentar! Mahu tak saya kongsikan tips rahsia bina website dalam bentuk ebook?

Sila masukkan nama dan emel aktif anda di bawah untuk saya hantarkan tips rahsia ini kepada anda..

Maklumat anda 100% selamat.