Tips Tambah Followers Twitter, 2000 Followers setiap Minit

Blogging Tips

Tips Tambah Followers Twitter cara Matt Lauer

Bolehkah anda tambah followers di Twitter secara viral dan banyak? Apakah tips mudah tambah followers Twitter. Jom aku kongsikan tips tambah followers Twitter sehingga 2000 Followers setiap minit.

Biarpun follower twitter anda sikit, dengan cara tips tambah followers twitter aku ni. Mesti boleh capai 2000 followers setiap minit. Jadi dalam 15 Minit, korang boleh cecah 40,000 followers.

Kenapa nak ‘pengikut’ ramai?

Pernah juga aku buat survey dan tanya beberapa rakan, kenapa nak ramai pengikut di twitter?? Kalo masih tak tahu, di Twitter juga boleh jadikan salah satu ‘money machine’ untuk promote iklan says atau churp-churp.

Bayangkan followers twitter sehingga 40,000 , sekali anda tweet “Jom klik iklan ni –> http://bit.ly/LPTQwc , lihat lah hasilnya sendiri!

Ini hanya pandangan salah satu sebab, ada banyak lagi sebab-sebab lain kenapa nak ‘pengikut’ ramai bergantung kepada pemilik twitter tersebut.

Tips tambah twitter followers cara Matt Lauer

Inilah rahsia tips dapatkan followers twitter. Tetapi yang aku mahu kongsikan bagaimana Matt Lauer seorang host di rancangan TV The Today Show NBC boleh dapat 40,000 follower dalam masa 15 Minit. – sumber Mashable

Matt Lauer hanya follow satu user, dan telah tweet hanya sebanyak tiga tweet. Setiap satu tweet Matt Lauer hanya selang 30 minit.

Rahsia tambah follower cara Matt Lauer terjawab bila Justin Bieber yang mempunyai 23 juta followers hanya tweet “Everyone follow my man @MLauer” menyebabkan semua follower Bieber follow MLauer dalam setiap saat.

Tweet Bieber

Tweet Matt Lauer

https://twitter.com/MLauer/status/213681421729013760

Jadi itu la tips tambah followers di twitter yang ramai tidak tahu. Anda mungkin boleh cuba cara viral tingkatkan followers dengan cara ini. Jika kena pada caranya, wow! Lihat lah hasil viral itu.

Mulai saat ini, mungkin boleh pergi bodek-bodek Justin Bieber supaya tweet “Everyone follow my man @muazfaris” !! Tak nak artis barat, Artis malaysia pun boleh juga, apa salahnya.

Selain itu juga, korang boleh cuba tips naikkan followers dengan post aku sebelum ini – cara Auto Tweets bila ada follower baru. Aku mampu tambah 100 followers dengan tutorial auto tweets itu.

Apa-apa pun, selamat mencuba Tips Tambah Followers Twitter, 2000 Followers setiap Minit. Kalo ikutkan teknik ini, korang boleh dapat 100,000 kurang dari satu jam.

Note : Aku sebenarnya nak test featured baru WordPress 3.4 – boleh letak embedded twitter dalam post.

61 comments… add one

Leave a Comment

CommentLuv badge

Tick jika mahu update PERCUMA


Tip Rahsia Bina Website daripada saya!

Sebentar! Mahu tak saya kongsikan tips rahsia bina website dalam bentuk ebook?

Sila masukkan nama dan emel aktif anda di bawah untuk saya hantarkan tips rahsia ini kepada anda..

Maklumat anda 100% selamat.

Tip Rahsia Bina Website daripada saya!

Sebentar! Mahu tak saya kongsikan tips rahsia bina website dalam bentuk ebook?

Sila masukkan nama dan emel aktif anda di bawah untuk saya hantarkan tips rahsia ini kepada anda..

Maklumat anda 100% selamat.