Jadi Top Blog Referrer Blog Bloggerwanita April 2012

Contest & Giveaway
 

Diumumkan Blog Muazfaris.com Jadi Top Blog Referrer Blog Bloggerwanita April 2012. Alhamdulillah, atas sokongan semua, Blog ini mampu mendapat tempat ke TIGA carta ranking untuk 10 Blog Referrer BloggerWanita.com pada bulan April 2012.

Kejayaan ini adalah yang kedua selepas aku Jadi Top Link Referral Blog Mama Murai Bulan Mac 2012. Semuanya hasil daripada Insentif Tunai setiap trafik yang dibuat oleh MamaMurai.com dan BloggerWanita.com. Cuma insentif tunai dari Blog Denaihati.com sahaja yang aku belum test.

Top Referrer nombor 3?

Top Referrer nombor 3? Pada mulanya aku memang tidak percaya, mana mungkin blog seperti ini mampu berikan trafik setinggi itu. Iklan yang aku paparkan pun tidak banyak, cuma berharap dari iklan 468 x 60 di akhir setiap post.

Printscreen oleh Bloggerwanita

Blogger Wanita | Top Blog Referrer Blog Bloggerwanita April 2012

Senarai 10 Blogger yang beri trafik ke Bloggerwanita.com :

1. Hazrilhafiz.blogspot.com (1853)
2. Suarapeople.com (1100)
3. MuazFaris.com (633)
4. Ainunmardhiyyah.blogspot.com (616)
5. Syaisya.com (582)
6. Lonelystarz.blogspot.com (437)
7. Edisikini.com (356)
8. Mrdoctorspeaking.blogspot.com (351)
9. Aidanatasya.com (222)
10. Cikgudahlia.com (218)

Sewa Iklan?

Jika hanya dengan promosi Iklan 468 x 60 mampu menjana trafik sebanyak 633, aku kira itu satu petanda yang baik dan menjadi bukti yang nyata bagi sesiapa yang berminat nak Sewa Iklan murah. Jemput Sewa sebulan di SEWA IKLAN MALAYSIA.

Bayaran yang dibayar untuk insentif tunai bloggerwanita sebenarnya sangat tinggi, setiap satu trafik dibayar RM0.05. Cuba korang darab dengan 1000 .. tak terbayang kan?

Katanya ada lagi RM 4681.60 lagi untuk bulan seterusnya, dan inilah masanya untuk aku pasang booster untuk promote. Bulan April sebenarnya adalah untuk testing power, sekadar mahu lihat Program Insentif ini berjalan lancar atau tidak.

Aku berharap sokongan dan doa semua agar trafik berjalan lancar seperti bulan sebelum ni memandangkan bulan 5 ini trafik agak jatuh. Rugi pulak rasanya bila tak dapat Jadi Top Blog Referrer Blog Bloggerwanita pada bulan Mei 2012.

[ads] Teknik terkini BOOST POST FB Ads ? Baca di sini Teknik Rahsia dapat klik RM0.01 FB Ads (klik)

[ads] NAK PANDUAN FB ADS PERCUMA TAK? DOWNLOAD PERCUMA DI SINI (klik)

show <== click Here

37 comments… add one

Leave a Comment

CommentLuv badge

Tick jika mahu update PERCUMA


Tip Rahsia Bina Website daripada saya!

Sebentar! Mahu tak saya kongsikan tips rahsia bina website dalam bentuk ebook?

Sila masukkan nama dan emel aktif anda di bawah untuk saya hantarkan tips rahsia ini kepada anda..

Maklumat anda 100% selamat.

Tip Rahsia Bina Website daripada saya!

Sebentar! Mahu tak saya kongsikan tips rahsia bina website dalam bentuk ebook?

Sila masukkan nama dan emel aktif anda di bawah untuk saya hantarkan tips rahsia ini kepada anda..

Maklumat anda 100% selamat.