ayat jualan instagram 1

Ayat jualan di Instagram

Mudah kan. Sedang mencari Ayat Jualan di Instagram? Mungkin sebab itu anda sedang membaca tulisan ringkas ini. Jarang saya kongsikan mengenai Instagram di blog Muaz. Mungkin tidak pernah, lagi lagi melibatkan ayat jualan melalui pemasaran Instagram.

Disebabkan saya “ter” screen capture salah satu ayat jualan yang menggunakan kaedah story telling, maka saya mahu kongsikan dengan anda. Ye laa, siapa lagi kalau bukan anda yang sedang mencari info mengenai perkara ini. (mohon jangan nak menyorok)

 

ayat jualan instagram 1

 

 

 

Ok, baca sekali lalu sahaja. Saya bukan mahu kaji secara teliti sangat mengenai ayat jualan ini. Apa yang mahu saya kongsikan sebenarnya? Mudah sahaja.

 

BACA juga: CARA BELI EMEL. PERLU KE?

 

Ya.. saya tunjukkan sebenarnya cara termudah buat ayat di instagram adalah melalui kaedah Story Telling. Contoh gambar di atas adalah contoh promosi produk Celebrity Lass di Insta.

Saya ada cerita lanjut sebenarnya, baru sekarang ada kesempatan untuk kongsikan kepada anda. Jemput baca di Rahsia Instagram.

Semoga bermanfaat ya.

Similar Posts

3 Comments

  1. Buat masa sekarang ni saya tak ada akaun Instagram.. Tahun 2015 ni, lubuk perniagaan internet lebih ke arah Youtube.. Ini sahaja yang dapat saya kongsikan buat masa ini… 😉

  2. orang biasa suka baca kalau kita sampaikan dalam bentuk bercerita. mudah faham dan menarik perhatian dengan syarat cara storytelling tu betul. kalau dibuatnya ada kata sindiran takut ada pihak yang terasa. but kekdah storytelling memang the best.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *