011-15086763 [email protected]

Buat Duit di iLancee.com merupakan cara paling mudah untuk menjana pendapatan online yang pertama. Saya juga sudah mendapat RM10 pertama dengan mudah di iLancee hanya dengan buat satu Gig tidak sampai 5 minit. Saya kongsikan Rahsia Buit Duit RM10 di iLancee.com ini jika ada yang mahu tahu.

Rahsia Buat Duit di iLancee

iLancee memberikan anda platform untuk meletakan servis online supaya mudah untuk anda mencarinya. Ia ibarat satu kedai yang penuh di servis dan perkhidmatan daripada penjual. Satu gig dalam purata RM15 – RM40.

Gig bagaimana?

Ini ada beberapa idea gig yang boleh dimanfaatkan di platform ini:

  1. Buat logo
  2. Buat design grafik
  3. Buat naikkan like fanpage
  4. Buat tetapan wordpress
  5. Buat SEO
  6. Buat promosi

Dan banyak lagi sebenarnya Idea yang boleh anda manfaatkan.

Mahu mula?

Jika anda ada buat servis atau perkhidmatan atau bercadang untuk membuatnya, saya sangat sarankan anda bermula dengan iLancee.com. Apa? Anda mungkin tidak tahu bermula? Saya sarankan untuk lihat video tutorial dibawah:

Cara Menjual dan Buat Duit di iLancee.com

Dan saya juga ada buat sedikit pendedahan RAHSIA buat duit di iLancee, cara simple yang mampu menjana RM10 pertama anda di internet.

Bagaimana dan Tips?

Tiada apa apa yang menarik mengenai iLancee sebenarnya melainkan anda terus ke website mereka dan LOGIN / SIGN UP. Kemudian terus cipta satu Gig. Dan biarkan pihak iLancee untuk membuat kerja mereka iaitu promosi.

Yang anda harus fokus hanyalah untuk memberikan servis perkhidmatan yang terbaik!

Sekadar itu sahaja perkongsian mengenai Buat Duit di iLancee.com, selepas ini anda boleh Google atau Yahoo untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut.

Jika anda mahukan info dan tips rahsia yang mana anda tak perlu buat servis tersebut pun, tetapi boleh menjual servis tersebut pada orang lain.. mahu? Sila tinggalkan diruangan komen termasuk emel anda, nanti saya kongsikan.

Sekarang giliran anda pula.

Sudah letakkan Gig pertama anda?

Semoga kita berjumpa lagi di artikel seterusnya. Muat turun ebook SEO percuma di MUAZ FARIS.

Contest ini telah dianjurkan oleh iLancee.com, ditaja oleh Buat Duit Blog, SeriusMedia.com, Sensasi2020.com

ADA INFO TERBARU TENTANG KEMUNCULAN ILANCEE 2017, BACA DI KERJA DARI RUMAH DENGAN ILANCEE SEKARANG!!