Buat Duit di iLancee.com paling mudah

Kerja Dari Rumah Dengan iLancee

Buat Duit di iLancee.com merupakan cara paling mudah untuk menjana pendapatan online yang pertama. Saya juga sudah mendapat RM10 pertama dengan mudah di iLancee hanya dengan buat satu Gig tidak sampai 5 minit. Saya kongsikan Rahsia Buit Duit RM10 di iLancee.com ini jika ada yang mahu tahu.

Rahsia Buat Duit di iLancee

iLancee memberikan anda platform untuk meletakan servis online supaya mudah untuk anda mencarinya. Ia ibarat satu kedai yang penuh di servis dan perkhidmatan daripada penjual. Satu gig dalam purata RM15 – RM40.

Gig bagaimana?

Ini ada beberapa idea gig yang boleh dimanfaatkan di platform ini:

  1. Buat logo
  2. Buat design grafik
  3. Buat naikkan like fanpage
  4. Buat tetapan wordpress
  5. Buat SEO
  6. Buat promosi

Dan banyak lagi sebenarnya Idea yang boleh anda manfaatkan.

Mahu mula?

Jika anda ada buat servis atau perkhidmatan atau bercadang untuk membuatnya, saya sangat sarankan anda bermula dengan iLancee.com. Apa? Anda mungkin tidak tahu bermula? Saya sarankan untuk lihat video tutorial dibawah:

Cara Menjual dan Buat Duit di iLancee.com

Dan saya juga ada buat sedikit pendedahan RAHSIA buat duit di iLancee, cara simple yang mampu menjana RM10 pertama anda di internet.

Bagaimana dan Tips?

Tiada apa apa yang menarik mengenai iLancee sebenarnya melainkan anda terus ke website mereka dan LOGIN / SIGN UP. Kemudian terus cipta satu Gig. Dan biarkan pihak iLancee untuk membuat kerja mereka iaitu promosi.

Yang anda harus fokus hanyalah untuk memberikan servis perkhidmatan yang terbaik!

Sekadar itu sahaja perkongsian mengenai Buat Duit di iLancee.com, selepas ini anda boleh Google atau Yahoo untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut.

Jika anda mahukan info dan tips rahsia yang mana anda tak perlu buat servis tersebut pun, tetapi boleh menjual servis tersebut pada orang lain.. mahu? Sila tinggalkan diruangan komen termasuk emel anda, nanti saya kongsikan.

Sekarang giliran anda pula.

Sudah letakkan Gig pertama anda?

Semoga kita berjumpa lagi di artikel seterusnya. Muat turun ebook SEO percuma di MUAZ FARIS.

Contest ini telah dianjurkan oleh iLancee.com, ditaja oleh Buat Duit Blog, SeriusMedia.com, Sensasi2020.com

ADA INFO TERBARU TENTANG KEMUNCULAN ILANCEE 2017, BACA DI KERJA DARI RUMAH DENGAN ILANCEE SEKARANG!!

12 Comments

  1. titan

    haa..

    leh la ramai-ramai cuba khidmat ilancee ni nanti ye. 🙂

  2. Anuar

    Ikutkan hati memang teringin nak letakkan service dekat Ilancee.com… Tapi takut tak ada masa nak siapkan tempahan pelanggan… huhuhu

  3. sensasi2020

    Tahniah bro rakan lama saya….lama tak jumpa. Artikel yang meanrik dari bro… saya suka entri bro… Semoga berjaya. Jangan lupa update penaja. he..he…

  4. Malaysia Tercinta

    Dulu sempat jugak aktif sekejap di Fiverr, bolehla cuba iLancee pulak pasni.

  5. Pengalaman saya hadiri Seminar Jootawan - Ammar Zahar

    […] sekali situasi online juga offline. Nanti anda mudah terkejut jika perkara yang diajar berlaku. iLancee antara medium permulaan yang […]

  6. blogger lelaki

    semoga berjaay bro dalam contest ini

  7. muja

    ada gak bukk acc.. tapi tak guna lagi,,, nnti lah,, hehe

  8. sensasi2020

    Saya dah buat servis dan perkhidmatan di iLancee.com. Ini satu blog cara buat duit di iLancee.com tidak menipu, ia betul-betul boleh jana duit jika tawaran yang kita berikan menarik.

  9. mohd rawi

    banyak service yang menarik yang di tawarkan oleh ilancee.. menarik..

  10. semakkini.com

    Jom buat duit dengan ilancee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *