Rahsia dapat backlink dari hompage PR2

Bagaimana untuk dapatkan Backlink dari Homepage PR2? Saya tidak mahu cerita panjang, teknik ini tak ramai tahu. Jika anda buat anda akan dapat. Anda biarkan artikel ini tanpa amal, anda bakal kerugian backlink dari homepage PR2. Percayalah cakap saya ini, jangan abaikan ya.. dan ikut sahaja rahsia dapat backlink dari...

Patutkah saya beli senarai Emel?

Saya terpanggil untuk kongsikan berkenaan soalan yang kerap saya terima "Patutkah saya beli senarai Emel?" Ramai juga yang ingin tahu adakah tindakan membeli senarai Emel merupakan tindakan yang wajar? Pertama sekali, jika tanya saya perlu atau tak. Jawapanya Perlu. Perlu apa? Anda perlukan senarai emel untuk membuat pemasaran. Saya sampai...

Cara Tambah Followers Twitter guna Youtube Terbongkar!

Perkongsian Cara Tambah Followers Twitter guna Youtube ini hanya la untuk mereka yang betul-betul merasakan Twitter amat berguna untuk menyampaikan maklumat. Sebab? Followers Twitter anda akan bertambah secara viral dengan cara Youtube. Ada gaya ayat power luar biasa tak kat atas tu? Sebenarnya Cara Tambah Followers Twitter guna Youtube Terbongkar!...

Tips Tambah Followers Twitter, 2000 Followers setiap Minit

Bolehkah anda tambah followers di Twitter secara viral dan banyak? Apakah tips mudah tambah followers Twitter. Jom aku kongsikan tips tambah followers Twitter sehingga 2000 Followers setiap minit. Biarpun follower twitter anda sikit, dengan cara tips tambah followers twitter aku ni. Mesti boleh capai 2000 followers setiap minit. Jadi dalam...

Tips naikkan PageRank Blog PR2

Tips cara naikkan PageRank Blog PR2 | Baru sedar google dah update blog ini punya pagerank. Masa awal-awal buat blog dulu (bulan Mei), PageRank untuk blog ini masih PR0. Setelah 13 Bulan berblogging menggunakan domain 'dot com' ini, Google dah up kan PR0 ke PR2. Terima kasih cik Google ye.....