011-15086763 [email protected]

domain murah rm3.99

Domain murah promosi dot .com dari Exabytes bermula dengan RM3.99 pada jam 9 Pagi, 13 Mac 2012. Lepas tarikh ini, harga murah ni akan berubah seperti harga asal. Rasanya jarang juga Exabytes ni buat promosi domain murah sehingga RM3.99. Cam beli satu nasi lemak la pulak untuk pagi ni.

COM domain selalunya harga around RM35-RM38 tetapi korang percaya tak ni bila Exabytes buat promosi dengan RM3.99 setahun? Rugi tak kaut beb!! Limited untuk hari ini je kot.

Craaazy Promotion ni sebenarnya bermula dengan RM3.99 untuk 50 terawal dan 51 kemudiannya tetap akan dapat murah dengan RM6.99, dan akan ditambah RM3 untuk setiap 50 domain berikutnya yang berjaya dijual.

Kiranya jika korang masih tak dapat RM3.99 tu, RM6.99 masih murah kan? berbanding dengan harga asal RM38 untuk domain biasa .com.

Tak percaya dengan domain promosi dot .com murah ini? jom tengok jadualnya ini :

Jadual promosi harga domain murah Exabytes :

1 – 50 = RM3.99
51 – 100 = RM 6.99
101 – 150 = RM9.99
151 – 200 = RM 12.99
201 – 250 = RM 15,99
251 – 300 = RM 18,99
301 – 350 = RM 21,99
351 – 400 = RM 24,99
401 – 450 = RM 27,99
451 – 500 = RM 30,99
501 – 550 = RM 33,99
551 dan seterusnya = RM 38,00

Tapi satu syarat yang korang patut patuhi, sorang boleh beli satu je domain..

Sekarang korang boleh update domain.blogspot.com jadi domain.com .. mesti lagi cepat orang nak ingat dan datang jenguk kan. Info pasal domain ni pernah aku kongsikan di entri ini Perbezaan Domain dan Hosting dan 7 Sebab kenapa tukar domain.com

*Jam 10 pagi, setakat ni promosi harga domain .com dari exabytes masih harga RM6.99 sebab aku test nak beli domain murah ni tadi tibe ubah pemikiran plak.

Siapa cepat dia dapat murah!! jom :

Tekan Sini untuk dapatkan domain dot .com dari RM3.99!