Plan Maxis Hotlink Bagus

Hotlink Bagus 5 Pass – Pelan Pra-Bayar Baru Maxis | Maxis baru je memperkenalkan plan pra bayar baru yang diberi nama Hotlink Bagus Starter Pack dengan harga hanya RM5.

Walaupun aku ni pengguna Celcom sejak 4 tahun lepas, tetapi bukan bermakna aku tak tahu mengenai Pelan Maxis Bagus ini.. Aku sentiasa perhatikan pesaing Celcom iaitu DiGi dan Maxis serta yang makin mendapat perhatian iaitu UMobile.

Rasa-rasanya semua hebat belaka dan memberikan kelebihan yang berlainan kepada pengguna mereka. Kali ini aku nak share pasal HOTLINK BAGUS – PELAN PRABAYAR BARU MAXIS. Memang agak terkejut bila tengok apa yang bakal korang nikmati bila beralih ke Hotlink Bagus Starter Pack ni. Jom layan atau klik SINI :

  • Panggilan pada harga serendah 12 sen seminit
  • 1 sen SMS
  • Penggunaan mobile internet data hanya RM2 untuk 100MB sehari
  • Penggunaan mobile internet data hanya RM3 untuk 5MB seminggu
  • Penjimatan untuk panggilan ke luar negara dengan SMS 15 sen
  • Starter Pack harga RM5
  • RM1 untuk upgrade Hotlink BAGUS plan hanya dail *108*21#

Kalo penguna tegar Blackberry pun, rasa nya boleh fikir dulu kot dan tengok plan prepaid Hotlink Bagus 5 Pass ini dulu. Kot-kot murah so boleh gunakan pakej SIM Hotlink Bagus dan berubah ke Android untuk nikmati App pelbagai yang superb.

Apa-apa pun, memang bergantung pada diri sendiri untuk pilih yang mana terbaik sebab masing-masing ada pros dan cons nya untuk Pelan Prabayar Baru ini.

Kalo dah berminat untuk  dapatkan Hotlink BAGUS 5 pass ini, aku rasa baik korang cek dulu kat sini untuk maklumat lanjut tengak Sim kad hotlink Bagus ini.

Klik MAKLUMAT HOTLINK BAGUS 5 PASS untuk dapatkan keterangan lanjut!!

 

    13 replies to "Hotlink Bagus – Pelan PraBayar Baru Maxis"

    • Avatar of segalabenda segalabenda

      RM 2 untuk 100mb tu kire ok jugak..cumenye agak susah nak dapat line HSDPA untuk maxis ni..terhad di kawasan bandar aje.

    • Avatar of Din Din

      fulamak..leh upgrade nih…
      jimat lah sikit..

      • Avatar of muazfaris muazfaris

        tu la pasl..tp saya masih guna celcom tp ni leh jadi nombor kedua la kot

    • Avatar of budakserius budakserius

      Macam bagus-bagus ja pelan nih.hehe

    • Avatar of bardboo bardboo

      boleh tahan gak la charge dia tu..

    • Avatar of adi adi

      Tak bagus. Hotlink Bagus 5 Pass tu cuma valid untuk 3 hari saja.

      Kadar biasa (normal) Hotlink Bagus ialah:
      Hotlink ke Hotlink/Maxis
      20sen/min dan 5sen/sms
      Hotlink ke No2 Lain
      30sen/min dan 10sen/sms
      *30-saat blok panggilan

      Murah lagi XPax
      28sen/10min dan 1sen/sms (XPax ke Celcom)
      28sen/5min dan 5sen/sms (XPax ke No2 lain).

      • Avatar of muazfaris muazfaris

        oh yeke, tercari2 gak pasal valid date tu. Thanks for the info ye.. ermm, aku pun still guna celcom gak. Kalo maxis pun, just guna youths tu.

    • Avatar of Hafeyzan Hafeyzan

      mcm best je plan BAGUS from Hotlink nie…dgr citer from my friends,dia punya servis TERBAEKKK..kalau guna BIS tu kira laju lah…
      Nampaknya..kena bertukar lah ke Hotlink, wlaupun dh lama pkai Sialcom nie…hahaa..lembab giles..anyway sebenarnya..tepuk dada,tanya selera….kan!

      • Avatar of muazfaris muazfaris

        gud luck. tp ni bagus ni bagus utk 3 hari je.. fikir2 kan la ye.

    • Avatar of muazfaris muazfaris

      Tq for the info, nanti nak wat post baru.. sebenarnya aku tgk pun. Tak la power mane sbb just for 3 hari n aku still guna celcom.

    • Avatar of Jebeng Otai™ Jebeng Otai™

      amik postpaid jer..sng x yahh bli topup..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.