MailerLite Pemasaran Emel

Autoresponder Murah tapi berkualiti – MailerLite

MailerLite Pemasaran Emel

MailerLite adalah Autoresponder Harga Mampu milik dengan 1,000 subscriber pertama dengan unlimited emel dihantar setiap bulan.

Pernah dengar MailerLite – AutoResponder Murah tapi Berkualiti Tinggi?

Saya baru semalam ternampak dengan Sistem Pemasaran Mailer Lite daripada syarikat UK. Awal-awal ingat macam tak percaya, jadi buat la sedikit ‘research online’.

Jika anda masih tak mulakan pemasaran emel?

atau masih ragu-ragu tentang ROI terhadap pemasaran EMEL anda.

Saya saya cadangkan anda bermula dahulu dengan sistem MailerLite. Harga yang sangat berpatutan untuk bermula, dan untuk jangka masa yang panjang pun sangat berbaloi.

Kalau dahulu, ramai ‘internet marketer’ bermula dahulu dengan MailChimp kerana memberikan pakej 1,000 list dengan 12,000 emel PERCUMAboleh dihantar pada setiap bulan.

Tapi alternatif yang terbaik sekarang adalah dengan:

MULA DAHULU dengan MAILERLITE.

Saya dah buat kajian, memang sangat berbaloi dan jimat duit untuk peringkat awal. Ingat! ianya sangat bagus untuk peringkat awal, tapi lama-lama kelamaan saya tak boleh jamin ianya bagus.

Buat masa sekarang, memang stabil dari segi ‘design’ penggunaan iaitu user friendly dan kadar penghantaran emel yang baik

Dari semasa ke semasa saya akan cuba dan maklumkan untuk sebarang update untuk sistem Autoresponder ini. Buat masa sekarang saya masih baru untuk sistem ini, dari dulu sampai sekarang, saya masih setia dengan GETRESPONSE.

Kalau nak bandingkan harga MailerLite vs GetResponse, memang sangat ketara.

Harga MailerLite bulanan adalah:

1,000 = PERCUMA
5,000 = $10 / bulan
10,000 = $20 / bulan

Kalau GetResponse pula:

1,000 = $15 / bulan
5,000 = $45 / bulan

Nampak perbezaan ketara tersebut? Sebab itu untuk peringkat awal, bagi anda yang beru dalam pemasaran emel akan katakan mahal. Mampu ke nak bayar $15 bulan bulan jika masih untuk peringkat tiada bisnes online?

Tapi bagi yang mampu dan sudah kira ROI bulanan anda, ambil sahaja GetResponse dan bayar bulan bulan. Ianya sangat bergantung pada bajet pemasaran anda.

Mengikut kajian juga, 40% lebih tinggi ROI menggunakan medium pemasaran emel berbanding medium lain seperti social media (facebook dll).

Semoga bermanfaat dan dapat minda kita bersama. Mulakan sekarang untuk pemasaran emel anda dengan MailerLite, pergi sahaja ke laman rasmi di SINI.

MailerLite Pemasaran Emel UK

Jumpa lagi.

Similar Posts

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *