rahsia homepage backlink muazfaris

Rahsia dapat backlink dari homepage PR2

Bagaimana untuk dapatkan Backlink dari Homepage PR2? Saya tidak mahu cerita panjang, teknik ini tak ramai tahu. Jika anda buat anda akan dapat. Anda biarkan artikel ini tanpa amal, anda bakal kerugian backlink dari homepage PR2. Percayalah cakap saya ini, jangan abaikan ya.. dan ikut sahaja rahsia dapat backlink dari homepage Page Rank 2.

Langkah dapatkan backlink PR2 Hompage

Pertama sekali, anda lihat sahaja di blog saya ini – MuazFaris.com. Sebenarnya ada hint rahsia di sini. Jika anda perasaan pagerank untuk blog saya ini adalah berpage rank DUA. Maka, potensi untuk anda kaut juice daripada website ini sangat penting. Untuk anda lihat pagerank sesebuah blog, boleh gunakan tools seperti Page Rank Checker. Ambil kira paling minima adalah page rank 2 dan keatas.

Kedua, jika anda lihat dari website saya. Ada satu link special saya letakkan di homepage, tetapi perlu teknik untuk dapatkan link tersebut berada di homepage saya. Lihat gambarajah dibawah:

rahsia homepage backlink muazfaris

Apa yang anda nampak? Semakin banyak anda komen di blog saya, semakin tinggi kadar lama backlink website anda berada di homepage saya. Oleh itu, ini lah rahsia yang saya terpaksa pecahkan di sini. Jangan bagitau orang lain. Justeru, untuk anda dapatkan backlink dari laman utama website adalah dengan mencari website yang menawarkan ‘pengomen paling tinggi’ Anda hanya perlu tinggalkan komen yang bernas sahaja di website mereka.

Sekarang sudah nampak?

Atau perlu saya tunjukkan lagi skill lagi? Bagi mereka yang tak faham atau tak tahu Strategi untuk naikkan pagerank dari 1 ke 2 dan seterusnya, baca di TIPS Naikkan Pagerank 2 di blog masing masing.

Saya tidak mahu panjang tulisan saya kali ini, nanti anda tak faham seterusnya tak tahu nak buat apa. Buat dahulu dua langkah di atas setiap hari. Ingat ya, konsisten dalam hal ini sangat penting. Ini rahsia untuk anda terus pecut pantas dalam menambah link ke website anda.

Cukup dulu, maaf untuk sebarang kesalahan tulisan. Jumpa lagi dalam artikel seterusnya.

Similar Posts

10 Comments

  1. Salam,t.kaseh kongsi ilmu,cuma ana blom tahu kenapa bagi domain supplemen tak ada pr. .cari kat google ana pening. .tapi klu guna domain lama. .pr maseh “0” . .

  2. Okay… Saya memang suka tinggalkan jejak di blog orang lain. 😉

    Tak rugi pun, asalkan blog tu sihat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *