servis pasang wordpress malaysia

Servis Setting Blog WordPress

Saya mahu kongsikan salah satu servis yang dibuat oleh anak melayu yang super power dalam bidang wordpress. Macam ala-ala wordpress funkiee gitu… (baca: macam flawless gituu…)

Usaha murni 3 orang super power dalam wordpress ini sangat saya hargai.

Saya telah lihat ramai yang membuat website wordpress tetapi tidak membuat settings yang sebetulnya pada website mereka. Akibatnya, SEO tak berapa nak power, settings semua sangat lari.. dan yang paling sedih tak konsisten dalam membuat blog guna platform wordpress.

Jadi..

servis pasang wordpress malaysia

Servis Setting Blog WordPress Oleh tuan Zeo Unic ini sangat diperlukan bagi mereka yang hadapi masalah seperti di atas.

Ini pun kalau ada nampak peluang yang besar dan bagaimana anda mampu dapat semula ROI daripada pelaburan servis wordpress yang mereka lakukan. Jika tidak, buat sahaja sendiri.

Harganya sangat berpatutan. Saya pernah lihat servis yang lebih kurang sama tapi ditawarkan oleh orang luar negara (mat salleh negara mana saya pun tak pasti).

Saya ada satu tips jika anda tak mahu rugi untuk melabur dalam servis setting blog wordpress ini. (tapi mohon jangan maklumkan kepada si pemilik Servis WP setting tersebut.

Anda cuba contact hubungi mereka secara personal. Minta mereka pasang dulu ikut apa yang anda mahukan kepada website wordpress anda, dan tawarkan satu perkara awal sebagai ‘gift’.. (macam deposit laa)

Bergantung juga teknik nego anda.. kalau tak Buat Duit Dengan Ilancee sahaja la senang.

Bagaimana nak capai servis ini?

Mudah sahaja.. sila KLIK SERVIS SETTING BLOG WORDPRESS / WP SETTING.

Dan kemudian isi sahaja borang yang ada di situ.

Sekian sahaja perkongsian sayaaaaaaa!

Similar Posts

One Comment

  1. Memang power service tuan Zeo Unic ni…Terutama buat mereka yang masih baru dalam arena blogging ni…atau buat mereka yang sibuk dan tiada masa nak buat setting..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *