servis kedai online murah

Saya Muaz Faris, owner blog MuazFaris.com ingin membuka Servis Bina Kedai Online WooCommerce bagi usahawan yang inginkan Kedai Online (Blog Shop) sendiri di Internet ditambah dengan Mesra SEO.

Terdapat beberapa pakej yang kami sediakan untuk anda pilih mengikut citarasa anda dan bagaimana anda ingin mencorakkan kedai online (blogshop) anda sendiri.

MAAF TELAH DITUKAR – SILA KE DOKTORPEMASARAN WOOCOMMERCE.

Servis WooCommerce serendah RM200

 

Bagi saya, usahawan yang mempunyai kedai online sendiri membuktikan keseriusan anda menjual dan memasarkan produk kepada bakal pembeli anda. Ini adalah disebabkan anda mempunyai ‘tapak’ anda sendiri tanpa berkongsi ‘tapak’ orang lain seperti di Facebook, Twitter, Blogspot, Forum dan sebagainya.

 

Keistimewaan Mempunyai Kedai Online Sendiri

 1. Kawalan stok produk lebih mudah dan sistematik. Anda hanya perlu masukkan jumlah stok terkini. Nilai jumlah stok anda akan berkurangan setiap kali ada pembelian yang dibuat. Sekiranya stok habis, sistem kedai online akan automatik menukarkan status stok anda kepada Out-of-Stock.
 2. Bisnes anda beroperasi 24/7 dengan sistem kedai online. Tidak kira pelanggan datang pada waktu anda sedang bercuti, tengah malam atau sedang bersama keluarga, tempahan barang tetap boleh dibuat. Anda tidak perlu risau mengenai resit pembelian samada sudah dihantar atau tidak.
 3. Merekod Database Pelanggan (Emel dan No Telefon) secara automatik. Pentingnya database untuk anda menghantar maklumat terkini, promosi tahunan, kupon diskaun dan ini membantu menjadikan pelanggan anda untuk ‘repeat sales’.

Logo WooCommerce | Murah dan berbaloi

Kenapa WooCommerce (WordPress) ?

Ada sesetengah usahawan suka menggunakan platform seperti OpenCart, Magento, Shopify, Zen Cart, dan osCommerce tetapi saya lebih gemar menggunakan WooCommerce untuk kedai online. Sebab apa? Baiklah, ini adalah sebabnya :

 1. Sistem kedai online berteraskan WooCommerce mempunyai pelbagai variasi pilihan theme yang cantik. Ini penting kerana kedai online menggambarkan keunikan identiti jenama atau imej syarikat perniagaan anda yang tersendiri. Malah memberikan kesan mendalam terhadap bakal pelanggan anda.
 2. Kebanyakkan website luar atau dalam negara yang tinggi kredibiliti dan dipercayai menggunakan platform wordpress. Lihat sahaja website seperti beritaharian, sinar, thestar,  dan lain-lain.
 3. Kelebihan MESRA SEO yang mudah dikendalikan dan tidak terdapat pada lain lain platform. Ini sangat penting kerana ramai pelanggan/prospek akan mencari dan mengkaji pasaran di internet terlebih dahulu sebelum membuat sebarang pembelian. Jika anda dapat tarik kepercayaan pelanggan lebih awal, maka anda lebih mudah mendapat jualan.

MAAF TELAH DITUKAR – SILA KE DOKTORPEMASARAN WOOCOMMERCE.

Kelainan WooCommerce yang tidak boleh ditolak.

 1. Pengurusan Kedai Online lebih sistematik
 2. Laporan harian jualan anda di dashboard
 3. Kupon yang mudah disetting
 4. Pilihan Penghantaran
 5. Emel dan Resit Notifikasi kepada pelanggan secara automatik
 6. Checkout dalam satu ruangan sahaja
 7. Disokong juga oleh Guest Checkout

Adakah servis ini sesuai untuk anda? Ya jika anda..

 1. Usahawan yang mempunyai produk fizikal untuk dijual tidak kira barangan dropship atau stokis. Anda boleh set kepada pre-order atau ready stock mengikut masa yang diingini.
 2. Usahawan Facebook yang hanya menggunakan platform Facebook seperti fanpage/group/profile. Pengurusan stok, jualan, dan pelanggan akan lebih mudah dan sistematik dengan kedai online.
 3. Usahawan Ebook, Produk Digital, Audio, Video yang memerlukan fungsi stamping secara automaik dan unik bagi setiap pembeli sebagai langkah keselamatan dan perlindungan hakcipta produk anda.

 

Jadi, jika anda berminat. Anda boleh memilih salah satu dari tiga pakej yang ditawarkan mengikut bajet anda dari harga permulaan RM250.

pakej ditawarkan untuk servis murah woocommerce

Tempah sekarang kerana kami hanya menerima tempahan seorang usahawan dalam masa seminggu. Anda akan dimasukkan dalam ‘waiting list’ jika ada usahawan lain sedang mengambil servis ini.

Tempoh masa servis : 7 hari berkerja.

MAAF TELAH DITUKAR – SILA KE DOKTORPEMASARAN WOOCOMMERCE.

Bagaimana ingin menempah?

[contact-form to=’[email protected]’ subject=’Servis WooCommerce’][contact-field label=’Nama anda’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Emel Anda’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’No Telefon’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Alamat Website (jika ada)’ type=’url’/][contact-field label=’Alamat kedai FB Fanpage’ type=’text’/][contact-field label=’URL Profile Facebook’ type=’url’/][contact-field label=’Pilihan Pakej’ type=’radio’ required=’1′ options=’Pakej DIY – RM250,Pakej BASIC – RM350,Pakej ADVANCE – RM450’/][contact-field label=’Nota Tambahan’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

Selepas anda submit borang di atas.. Kami akan respon emel anda dalam masa 24 jam hari berkerja. Terima kasih kerana menggunakan Servis Bina Kedai Online WooCommerce dari Blog Muazfaris.com.

Sekian, Terima kasih.

 

Yang Benar,

Muaz Faris (CEO u0026amp; Founder of Muazfaris.com)

 

MAAF TELAH DITUKAR – SILA KE DOKTORPEMASARAN WOOCOMMERCE.