Tips Tambah Followers Twitter, 2000 Followers setiap Minit

Tips Tambah Followers Twitter cara Matt Lauer

Bolehkah anda tambah followers di Twitter secara viral dan banyak? Apakah tips mudah tambah followers Twitter. Jom aku kongsikan tips tambah followers Twitter sehingga 2000 Followers setiap minit.

Biarpun follower twitter anda sikit, dengan cara tips tambah followers twitter aku ni. Mesti boleh capai 2000 followers setiap minit. Jadi dalam 15 Minit, korang boleh cecah 40,000 followers.

Kenapa nak ‘pengikut’ ramai?

Pernah juga aku buat survey dan tanya beberapa rakan, kenapa nak ramai pengikut di twitter?? Kalo masih tak tahu, di Twitter juga boleh jadikan salah satu ‘money machine’ untuk promote iklan says atau churp-churp.

Bayangkan followers twitter sehingga 40,000 , sekali anda tweet “Jom klik iklan ni –> http://bit.ly/LPTQwc , lihat lah hasilnya sendiri!

Ini hanya pandangan salah satu sebab, ada banyak lagi sebab-sebab lain kenapa nak ‘pengikut’ ramai bergantung kepada pemilik twitter tersebut.

Tips tambah twitter followers cara Matt Lauer

Inilah rahsia tips dapatkan followers twitter. Tetapi yang aku mahu kongsikan bagaimana Matt Lauer seorang host di rancangan TV The Today Show NBC boleh dapat 40,000 follower dalam masa 15 Minit. – sumber Mashable

Matt Lauer hanya follow satu user, dan telah tweet hanya sebanyak tiga tweet. Setiap satu tweet Matt Lauer hanya selang 30 minit.

Rahsia tambah follower cara Matt Lauer terjawab bila Justin Bieber yang mempunyai 23 juta followers hanya tweet “Everyone follow my man @MLauer” menyebabkan semua follower Bieber follow MLauer dalam setiap saat.

Tweet Bieber

Tweet Matt Lauer

https://twitter.com/MLauer/status/213681421729013760

Jadi itu la tips tambah followers di twitter yang ramai tidak tahu. Anda mungkin boleh cuba cara viral tingkatkan followers dengan cara ini. Jika kena pada caranya, wow! Lihat lah hasil viral itu.

Mulai saat ini, mungkin boleh pergi bodek-bodek Justin Bieber supaya tweet “Everyone follow my man @muazfaris” !! Tak nak artis barat, Artis malaysia pun boleh juga, apa salahnya.

Selain itu juga, korang boleh cuba tips naikkan followers dengan post aku sebelum ini – cara Auto Tweets bila ada follower baru. Aku mampu tambah 100 followers dengan tutorial auto tweets itu.

Apa-apa pun, selamat mencuba Tips Tambah Followers Twitter, 2000 Followers setiap Minit. Kalo ikutkan teknik ini, korang boleh dapat 100,000 kurang dari satu jam.

Note : Aku sebenarnya nak test featured baru WordPress 3.4 – boleh letak embedded twitter dalam post.

64 thoughts on “Tips Tambah Followers Twitter, 2000 Followers setiap Minit”

  1. Nur-Azam Shahdan

    rajin2 guna hashtag yang tengah trending, n rajin2 gak reply tweets and follow tweeps lain. try follow tweeps yang dah otai. 🙂

      1. Nur-Azam Shahdan

        ahaha nak rapat ngan diorang join laaa xtvt twitter sperti twtup ahaha…tapi mmg ade gak yg jual mahal sikit 😛

  2. sekarang ni akk asyik dpt follower dr instagram … best gak ..akk malas nak fikir cr tambah follower biar je lah org follow sendiri sbb akk pun malas nak follow org sgt

  3. Harfiz Perniagaan Internet

    Dulu ada trik lagi best… simple je… boleh dapat dalam 100 followers sehari.. skrg website tu dah down… hehhee 😀

  4. Nak tambah bilangan follower twitter dengan cepat, pakai follownine com je, mudah dan gratis. aman karena pakai aOuth login dari Twitter. Salam

  5. Sal;am bro… memang lama saya tak singgah di blog bro… bila dah update..bolehlah kita sama-sama kunjung mengunjungi… tambah jgn tak tambah. Bila follower banyak SEO pun lebih power.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *