[ad] UV Varnish Kad serendah RM35 untuk 3 kotak

UV Varnish Kad RM35 untuk 3 kotak | Bisned Kad Online MurahWalaupun kami dalam LAUNCH PROMOTION untuk bisnes kad online, ramai yang sudah melihat iklan kami dan ada yang sehingga sudah menempah produk bisnes kad khas dari blog Muazfaris dot com.

Kami datangkan lagi dengan satu promosi bermula hari ini dan bakal tamat pada 15 Mei 2012. Jadi cepat la anda tempah bisnes kad dari kami untuk mengelakkan ketinggalkan promosi hangat jualan harga murah bisnes kad.

Promosi Tamat 15 Mei

Promosi terbaru : UV Varnish bisned kad dengan depan belakang cetakan warna penuh hanya dengan harga RM35 untuk 3 kotak. Salutan finishing UV varnish memang sedang dicari-cari oleh ramai orang terutamanya blogger-blogger.

Diskaun sehingga 40% bagi UV Varnish Bisnes kad sangat sukar di cari di kedai printing di Malaysia. Jika tidak percaya, apa kata korang pergi kedai printing bisnes kad dan tanya mereka harga UV Varnish Bisnes kad.

Sudah pasti harganya jauh lebih tinggi. Mengapa tidak grap satu sebelum 15 Mei 2012 ini kerana selepas 15 Mei ini, harga promosi ini akan kembali pada harga asal.

Fikir-fikirkan lah untuk kebaikan anda semua dan kami lebih mengutamakan gologan blogger kerana kami memahami anda yang mahu promosikan website atau blog anda di event-event terbesar Blogger.

UV Varnish Kad serendah RM35 untuk 3 kotak ? Mana nak cari di tempat lain beb…

Berminat? Tempah sekarang

Jom tempah online sekarang di TEMPAHAN BISNES KAD ONLINE MURAH.

Similar Posts

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *