Wang Tunai RM5000 untuk Blogger
Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger dari BloggerWanita dot com | Blog Blogger Wanita dengan besar hati mahu berikan bonus duit RM5000 kepada 100 blogger yang terawal berdaftar dengan nya.

Boleh juga dinamakan insentif Tunai kepada blogger yang memberi trafik kepada blog bloggerwanita ni. Seperti yang korang tau antara blogger yang menjalankan projek insentif tunai ini adalah seperti blog denaihati dan mamamurai.

Tapi kali ini blog bloggerwanita memberi kelainan kerana membayar RM0.05 kepada trafik yang datang dari blog milik korang. Jika korang mampu bawak 10 000 trafik ke bloggerwanita ini (aku kira sangat mustahil), maka korang mampu jana income RM500 kerana RM0.05 x 10 000.

Jadi selamat berjuang untuk join Insentif wang tunai dari bloggerwanita sempena ulangtahun ke-2 nya. (Akuu pun tak tahu ape yang nak di ulang tahun kan)

Berminat nak tahu lebih lanjut cara nak join??

TEkan sini untuk dapatkan RM5000 dari blogwanita dot com|

    6 replies to "Wang Tunai RM5000 untuk Blogger"

    • puanbee

      Rata2 blogger yang akak kenal join ni ..

      good luck muaz ..

    • gadis kampung

      salam jemput ke belog saya…saya tak dak RM5000 nak bagi just ada ilmu dan coretan menarik di belog saya…boleh jadi teman blogger saya…salam perkenalan..

      • muazfaris

        salam perkenalan jugak.. mari luaskan network bersama

    • miss nadya

      untung ler…nombo 52…uhuks uhuks..terlambat dh kot kalau nad nak join..

Leave a Reply

Your email address will not be published.